Kéz a kézben séta a szívbeteg gyermekekért!

Kéz a kézben séta a szívbeteg gyermekekért!

A BSI egyik legnagyobb futóeseményének programja lesz a „Bajnoki futam”, egy séta a szív apró bajnokaival.

Kik ezek a bajnokok?

"...Mosolygó, csillogó szemű félénk apróságok, kötéssel a mellkasukon, betegen a kórházi ágyban, felmentve a tornaóra alól. Szívbeteg gyermekek, akik igazi hősök! A hét minden napján megküzdenek a betegségükkel, bátran elviselik a kórházi élet hosszú és néha fájdalmas pillanatait. A gyermekkardiológia osztályok apró lakói, szinte mindannyian tudják milyen a kórházi élet, ki a fehér köpenyes doktor néni, miért kell minden nap gyógyszert szedni vagy néha miért kapnak injekciót. Az élet apró hősei! Mit jelent számukra a szív? Az életet, a reményt és a jövőt! Nekünk mit jelent a szív? Egy érzést, egy élményt és egy mosolyt. Egy gyermeki mosoly, aminek üzenet van..."

A séta célja, hogy sportolók és szívbeteg gyermek együtt, kéz a kézben tegyék meg a gyógyulás első lépéseit, a bajnokok „600 méteres” távját. Ehhez a programhoz lehet csatlakozni, aki úgy érzi, szeretne részese lenni egy különleges futamnak.

Kéz a kézben - Séta a szívbeteg gyermekekért

Mit kell tenni?

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiOm4FGwvSXNofxwrWYu7P7ZKZePX03nTVYkx78KnRvTjFsA/viewform?c=0&w=1

A programmal kapcsolatos egyéb információk az alábbi linken megtalálhatók:
https://www.facebook.com/events/163396374170946/

A közös séta végén szeretnénk egy élő szívet is alkotni minden résztvevővel, ezzel is megmutatva, hogy a szív ereje csodákra képes!

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom