Orvosaink

Dr. Bokor Attila Zoltán

Bemutatkozás

1999-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerezte diplomáját, majd 2005-ben szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tett.

Időközben jogi szakokleveles orvos képesítést is szerzett az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében.

Doktori disszertációját (PhD) "Semi-invasive diagnosis of endometriosis" témában 2010-ben írta.

2008-óta dolgozik a Semmelweis Egyetem I.sz. Szülészeti-Nőgyógyászati Klinikáján először tanársegédként, 2011-től egyetemi adjunktusként.

Tudományos érdeklődési köre:

Az endometriosis non-invazív diagnosztikája, neurotransmitterek szerepe az endometriosisihoz társuló fájdalom kialakulásában, szabad DNS-vizsgálatok endometriosisban szenvedőkben, endometrisosiban szenvedők életminőségének vizsgálata.

Klinikai érdeklődési köre:

Mélyen infiltráló endometriosis idegkímélő laparoscopos sebészete, fertilitás megőrzése nem nőgyógyászati daganatos betegek esetében, colorectalis laparoscopos sebészet mélyen infiltráló endometriosisban.

Számos szakmai tanulmányúton vett részt Franciaországban, Németországban, Belgiumban, Ausztriában és az Egyesült Államokban.

Több tucat tudományos közlemény szerzője, illetve hazai és nemzetközi tudományos társaság tagja.

Kapcsolódó szolgáltatások

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom