100 év tradíció, szakmai professzionalizmus

100 év tradíció, szakmai professzionalizmus

A Semmelweis Kft. új sebészeti szolgáltatásai

Hamarosan jelentősen bővül a Semmelweis Kft. által nyújtott egészségügyi szolgáltatások köre.

Semmelweis Egészségügyi Kft.

A szakmailag Európa vezető intézményei közt számon tartott Transzplantációs és Sebészeti Klinika képzett munkatársaira és kiváló infrastruktúrájára alapozva a közeljövőben általános sebészeti szolgáltatásokat is nyújtunk betegeink számára.

Hasfali-, lágyék- és köldöksérvek konzervatív vagy laparoszkópos technikával elvégzett műtéteitől kezdve aranyérműtéteken keresztül, nagy hasi beavatkozásokig állunk megbízóink rendelkezésére, várakozási idő nélkül.

Készen állunk sebészeti szakvélemények, terápiás javaslatok megfogalmazására, másodlagos orvosi szakvéleményének elkészítésére, akár professzori szinten is.

A vizsgálati-, és műtéti palettáról bővebb információt hamarosan a www.semmelweiskft.hu honlapon is találhat.

Egyéb szolgáltatásainkról a www.semmelweiskft.hu honlapon, Facebook oldalunkon tájékozódhat vagy érdeklődhet a +36 20 663 2666 telefonszámon.

Nem változik a határérték

Nem csökkentették Magyarországon a hipertónia határértékét, továbbra is 140/90 Hgmm feletti értéknél indul a magasvérnyomás-betegség.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom