100 év tradíció, szakmai professzionalizmus

100 év tradíció, szakmai professzionalizmus

A Semmelweis Kft. új sebészeti szolgáltatásai

Hamarosan jelentősen bővül a Semmelweis Kft. által nyújtott egészségügyi szolgáltatások köre.

Semmelweis Egészségügyi Kft.

A szakmailag Európa vezető intézményei közt számon tartott Transzplantációs és Sebészeti Klinika képzett munkatársaira és kiváló infrastruktúrájára alapozva a közeljövőben általános sebészeti szolgáltatásokat is nyújtunk betegeink számára.

Hasfali-, lágyék- és köldöksérvek konzervatív vagy laparoszkópos technikával elvégzett műtéteitől kezdve aranyérműtéteken keresztül, nagy hasi beavatkozásokig állunk megbízóink rendelkezésére, várakozási idő nélkül.

Készen állunk sebészeti szakvélemények, terápiás javaslatok megfogalmazására, másodlagos orvosi szakvéleményének elkészítésére, akár professzori szinten is.

A vizsgálati-, és műtéti palettáról bővebb információt hamarosan a www.semmelweiskft.hu honlapon is találhat.

Egyéb szolgáltatásainkról a www.semmelweiskft.hu honlapon, Facebook oldalunkon tájékozódhat vagy érdeklődhet a +36 1 550 7007 telefonszámon.

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom