Gyors és kiemelkedő színvonalú képalkotó diagnosztikai szolgáltatások a Semmelweis Egészségügyi Kft-nél

Gyors és kiemelkedő színvonalú képalkotó diagnosztikai szolgáltatások a Semmelweis Egészségügyi Kft-nél

A Kft. szervezésében a Semmelweis Egyetem Radiológiai Klinikáján és MR Kutató Központjában igen rövid határidővel lehetőség nyílik a legmodernebb ultrahang, MR, CT, mammográfia vizsgálatok elvégzésére.

Diagnosztikai szolgáltatások

Az Egyetem rendelkezik a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és a legjobban felszerelt MR kutató központtal Magyarországon, így magasan képzett szakemberivel együtt biztosít teljeskörű, professzionális és gyors szolgáltatást.

Amennyiben Önnek, hozzátartozójának, vagy ismerősének ilyen vizsgálatra lenne szüksége, kérjük forduljon hozzánk bizalommal! A vizsgálatokról szóló bővebb információkat a

www.semmelweiskft.hu

honlapon érheti el. Bárminemű kérdésével keressen minket telefonon: +36 20 663 2666, vagy írjon nekünk a következő emailcímre: info@semmelweiskft.hu.

Nem változik a határérték

Nem csökkentették Magyarországon a hipertónia határértékét, továbbra is 140/90 Hgmm feletti értéknél indul a magasvérnyomás-betegség.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom