Látásjavító műtétek a Semmelweis Kft. kínálatában

Látásjavító műtétek a Semmelweis Kft. kínálatában

Kedves Olvasó!

Tisztelettel köszöntjük Önt 2017. évi első hírlevelünkkel, melyben sok embert érintő szolgáltatásunkat mutatjuk be.

Látásjavító műtétek

A szemünk az egyik legféltettebb kincsünk, a látással kapcsolatos problémákkal nagyon gyorsan „szembesülünk”. Többségünk előbb-utóbb megéli azt a helyzetet, hogy valamit nem lát élesen közelről vagy távolról. Kevesen tudják, de a tavalyi évben elsősorban a látással kapcsolatos területen a jogosítvány megszerzésének, illetve megtartásának egészségügyi feltételeit is megszigorították.

Ha valaki már megpróbált látásromlása ellen tenni, először hagyományos módszerekhez nyúl, szemüveg és kontaktlencse formájában. Az illető megtanulja, hogy ezek használata milyen kényelmetlenséggel jár.

Rendszeresen elhagyjuk szemüvegünket, nem emlékszünk hova tettük le. Egy esetleges törés esetén nélkülöznünk kell használatát, sportolás, komolyabb fizikai munka esetén kényelmetlenné válik használata. A kontaktlencse használata sem megoldás hosszútávra, és használatánál kiemelten fontos, hogy a lencse tárolásához megfelelő körülményekről gondoskodjunk. (folyadékok, rendszeres lencse ápolás, stb.)

A modern orvostudomány ma már egyre fejlettebb módszereket dolgoz ki a látásromlás végleges megszüntetésére. Ennek egyik legismertebb példája a lézeres szemműtét. A Semmelweis egyetem mindig is élen járt a legújabb technikák bevezetésében és megismertetésében. Miért nem azokhoz fordul, akik mindezt oktatják, tudományos hátterüket kidolgozzák, és a legkorszerűbb eljárások tesztelését végzik?

A látásjavító lézeres kezeléssel azt a látásélességet, amit eddig szemüveggel vagy kontaktlencsével értek el, most egy alapos vizsgálat-sorozatot követő, pontosan megtervezett, számítógéppel vezérelt, mindössze néhány perces lézeres beavatkozással érjük el, végleges megoldást kínálva.

A Semmelweis Kft. ezt a szolgáltatást kínálja megfizethető – a piaci árakkal megegyező – díjakon. A műtét ára tartalmazza az első vizsgálat költségét is, melyet csak akkor kell külön megfizetni, ha a beavatkozás valamilyen okból elmarad.

Használja ki az egyedüli lehetőséget, hogy a hazai egészségügy nemzetközileg is elismert képzési központjában a legmagasabb szaktudással rendelkező orvosok, modern körülmények között látják el Önt.

Szolgáltatásainkat, árainkat megtekintheti itt, de készséggel tájékoztatjuk Önt elérhetőségeinken is.

Amennyiben érdeklődik ellátásaink iránt, akkor javasoljuk, jelentkezzen be az itt található online időpontkérő lapon, vagy a +36 1 550 7007 telefonszámon.

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom