Megkezdtük a WIWE forgalmazását, bevezető áron 1 hónapig 87 900 forintért!

Megkezdtük a WIWE forgalmazását, bevezető áron 1 hónapig 87 900 forintért!

Merkey Béla

Dr. Merkely Béla Professzor úrnak, a Városmajori Szív-, és Érgyógyászati Klinika igazgatójának ajánlásával:

„A WIWE, napjában korlátlan alkalommal ismételhető EKG-felvételezést, és véroxigén szint monitorozást tesz lehetővé. A beteg által elküldött vagy személyesen bemutatott rendszeres mérési eredményekből a kezelőorvos fontos információkat nyerhet a szívfrekvencia alakulására, az átmeneti EKG eltérésekre, ritmuszavarokra, oxigénhiányos állapotokra vonatkozóan.

Nemcsak ismert szívbetegek követésére ajánlom, valamennyi egészségtudatosan élő páciens szűrővizsgálataihoz, a szív- érrendszeri megbetegedések megelőzéséhez is hasznos, plusz információkkal szolgálhat.”

Várjuk hívását a +36 20 663 2597 -es telefonszámon!

WIWE

ISMERD MEG SZÍVED ÜZENETÉT!

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom