Megújulunk!

Megújulunk!

Cégünk arculatváltozásának következő lépcsőfoka, magának a cégnévnek a megújítása, melyhez kérnénk valamennyi követőnk segítségét, a következőképpen:

A kétféle javasolt jövőbeni cégnév összesen abban tér el egymástól, hogy tartalmazza-e az új név az „egészségügyi” jelzőt, vagy sem.

Sokak véleménye szerint a Semmelweis” márkanév mindenki által ismert és eleve az egészségügyre utal, de van, akinek fontos lehet az „egészségügyi” szó kihangsúlyozása is.

Természetesen nekünk is van véleményünk, de őszintén kíváncsiak vagyunk, Önök hogyan látják...

Miután kiválasztotta az Önnek szimpatikusabbat, az adott névhez tartozó reakciót kell adja a posztra:

Szavazzon új nevünkre!

Ha az első, Semmelweis Magánszolgáltatások Kft név nyerte el a tetszését, akkor nyomjon a piros „szív” gombra.

Amennyiben a második, Semmelweis Egészségügyi Magánszolgáltatások Kft. névre adná le a voksát, abban az esetben a kék „like” gombot válassza.

Szavazatát egészen november 20-ig adhatja le.

Köszönjük, hogy aktív részvételével segíti munkánkat és fejlődésünket! Hálásak vagyunk, leszünk!

Elhagyhatta a kórházat a Budapest Maratonon újraélesztett futó

Elhagyhatta a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáját az a 64 éves futó, aki október elején a Budapest Maraton versenyén kapott infarktust. Herendi Péter a maraton 11. kilométerénél, a pesti rakparton esett össze, keringése és légzése leállt.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom