Orvosok, önkéntesek! Itt az utolsó esély, hogy bekerülj a csapatunkba!

Orvosok, önkéntesek! Itt az utolsó esély, hogy bekerülj a csapatunkba!

FINA logo

A SEMMELWEIS Egészségügyi Szolgáltató Kft, mint a FINA2017 hivatalos partnere, egyben az Úszó- és Vízilabda Világbajnokság egészségügyi szolgáltatásainak szervezője az alábbi kategóriákban keres munkatársakat a rendezvény idejére (2017.07.14 – 2017.08.20.) szakmai csapatába:

  • Szakorvosok
  • Rezidensek
  • Orvostanhallgatók
  • Önkéntesek

Több - korábban hirdetett - kategóriában már beteltek a rendelkezésre álló létszámkeretek, köszönhetően a várakozáson felüli érdeklődésnek. Így azokban már nem fogadunk újabb érdeklődőket, és természetesen köszönjük az eddigi jelentkezéseket!

A kiválasztottak számára a rendezvénnyel kapcsolatos speciális tudást és ismereteket egy tréning keretében adjuk át, a rendezvényre formaruhát biztosítunk, és a szakembereknek kiemelten magas óradíjakat fizetünk.

Utolsó esély

A jelentkezők önéletrajzát és kérdéseit a http://semmelweis.hu/fina2017/ címen várjuk, legkésőbb 2017. április 15-ig.

A jelentkezések feldolgozása folyamatosan zajlik. Valamennyi beregisztrált jelentkezőt egyénileg értesítünk.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményén csapattagként vehessen részt!

Nem változik a határérték

Nem csökkentették Magyarországon a hipertónia határértékét, továbbra is 140/90 Hgmm feletti értéknél indul a magasvérnyomás-betegség.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom