Sikeres Gyermek- és ifjúságpszichiátriai kezelések a Semmelweis Egészségügyi Kft.-nél

Sikeres Gyermek- és ifjúságpszichiátriai kezelések a Semmelweis Egészségügyi Kft.-nél

A Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján a Kft. szervezésében vehetők igénybe a gyermek- és serdülőpszichiátriai tanácsadások különféle formái.

gyermekpszichiátria

Szakambulanciánkon olyan gyermekek kivizsgálását és kezelését vállaljuk, akiknek magatartása, viselkedése, hangulati és érzelmi élete megváltozott vagy tartósan eltér a szokványostól. A terápiák során igyekszünk a lehető legtöbb elfogadást, megértést nyújtani, így a gyermek önbizalmat nyer, nyitottá, motiválttá válik a terápiára.

Amennyiben családtagjai, vagy ismerősei körében hasonló kezelésre volna szükség, kérjük keressen minket bizalommal! A kezelésről szóló bővebb információkat ITT találja.

Kérdésével bátran keressen minket telefonon: +36 20 663 2666, vagy írjon nekünk az alábbi e-mail címre: info@semmelweiskft.hu.

Nem változik a határérték

Nem csökkentették Magyarországon a hipertónia határértékét, továbbra is 140/90 Hgmm feletti értéknél indul a magasvérnyomás-betegség.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom