WIWE készülék minden sürgősségi-orvosi táskában a FINA2017 VB-n is!

WIWE készülék minden sürgősségi-orvosi táskában a FINA2017 VB-n is!

Honlapunkon is többször találkozhatott egy új készülékkel, mely egyszerre EKG mérést végez, véroxigén szintet mér, és irányt mutat az egészséghez vezető úton.

WIWE

A készülék alkalmas a stroke és a hirtelen szívmegállás kockázatának felmérésére is. Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Semmelweis Kft. által értékesített készülék belekerül minden egyes sürgősségi-orvosi táskába is, melyek segítségével a Budapesti Vizes VB sportolóinak és nézőinek helyszíni egészségügyi ellátását biztosítjuk.

A legkiválóbbaknak járó lehetőséggel Ön mindennapjaiban is élhet, amennyiben megrendeli a WIWE egészségügyi diagnosztikai eszközt.

A WIWE megvásárolható a Semmelweis Kft. segítségével. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, akkor hívja a +36 20 663 2597 telefonszámot.

Nem változik a határérték

Nem csökkentették Magyarországon a hipertónia határértékét, továbbra is 140/90 Hgmm feletti értéknél indul a magasvérnyomás-betegség.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom