Semmelweis hírlevél - 2016-11

Semmelweis hírlevél - 2016-11

Felmérések bizonyítják, hogy az egyik dolog, amitől mindenki nagyon tart, az a fogorvosi beavatkozás. Félünk a fájdalomtól, másrészt nem ritkán magas összegű számlát kell kiegyenlítenünk egy-egy beavatkozás után.

Örömmel tudatjuk, hogy a Semmelweis Kft. a hazai fogorvos képzés nemzetközi hírű központjával a Fogpótlástani Klinikával is megkötötte együttműködési megállapodását. Ön is igénybe veheti azoknak a szakembereknek a segítségét, akik fogorvosok generációját nevelik ki a legkorszerűbb körülmények között!

2016-11-01

A legkisebb beavatkozásoktól kezdve (pl: fogfehérítés, tömés, húzás) a legbonyolultabbakig (pl: implantátum beépítés, gyökérkezelési technikák) a Klinika szakemberei segítenek Önnek.

Kiemelten ajánljuk szűrőprogramjainkat is!

Kollégáink a legmodernebb fájdalomcsillapító eljárásokat alkalmazzák annak érdekében, hogy Ön ne érezzen fájdalmat a kezelés alatt.

Ráadásul mindezt jóval a piacon fellelhető árak alatt érhető el!

Ha megtekinti árlistánkat azonnal megállapíthatja, hogy a fizetendő összeg messze nem terheli meg pénztárcáját annyira, mint amit egy átlagos magánrendelésen fizetne. Például a máshol átlagosan 12.000 Ft-ért elérhető esztétikus tömés nálunk 8900 Ft-ért vehető igénybe.

Amennyiben érdeklődik fogorvosi ellátásunk iránt, akkor kérjük jelentkezzen be honlapunkon található online időpontkérő lapon, vagy a (20) 663-2666 telefonszámon.

Sikerrel alkalmazzák a magyar gyártású remdesivirt

Sikeresen alkalmazzák a kórházakban a koronavírus kezelésére nálunk is gyártott COVID-19 elleni készítményt.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom