Semmelweis hírlevél - 2016-12

Semmelweis hírlevél - 2016-12

A magyar egészségügy egyik legproblematikusabb területe az ortopédiai kezelések és műtétek köre. A leghosszabb várólistákat itt találjuk, bizonyos műtéti típusoknál több év a várakozási idő.

Szendrői Miklós Professzor úr

Az esetleges műtéteket követően a betegek hosszú ideig a kórházban maradnak, a lassúbb felépülés miatt. Mindezt sokszor a jól ismert, nem XXI. századi körülmények között élik át. Hasonlóan problémás a gyerekek körében elvégzendő műtéteket követően annak megoldása, hogy hozzátartozóval együtt lábadozzon a kis beteg.

A Semmelweis Kft., mint a hazai orvosi tudományos élet egyik központja rövid időn belül, várólista nélkül vállalja mozgásszervi betegségének diagnosztizálását, a legtöbb szükséges beavatkozás elvégzését. Az MR, CT, UH vizsgálatok értékelését nemzetközi tapasztalattal bíró radiológus specialisták végzik telemedicina segítségével, akik Európa-szerte több országban végeznek leletezést távradiológiai úton.

Gyermekek ellátására is fel vagyunk készülve.

Semmelweis Egyetem - Korányi szárny

Bármilyen mozgásszervi probléma esetén érdemes minél fiatalabb korban a szükséges vizsgálatokon részt venni annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb terápiát tudják szakorvosaink összeállítani.

Az első orvosi konzultációt követő 2-3 héten belül sor kerülhet a legbonyolultabb beavatkozásra is, amit az Ortopédiai Klinika professzorai, szakorvosai végeznek el, Szendrői Miklós Professzor úr vezetésével, akit néhány hete választottak a magyar orvostudomány legjobb, legelismertebb orvosai közé.

A körülményekben is a legmagasabb minőséget kínáljuk. A Semmelweis Egyetem néhány hónapja átadott Korányi szárnyában lehetősége van klimatizált, modern egy-, vagy igénye alapján akár kétágyas szobában felépülni, de akár olyanban is, amelyben egy hozzátartozója a beteggel együtt lakik.

Ha szükségét érzi, akkor egy nővér 24 órában csak az Ön rendelkezésére áll az igényelt ápolási időtartamon keresztül.

Használja ki az egyedüli lehetőséget, hogy a hazai ortopédia nemzetközileg is elismert képzési központjában a legmagasabb szaktudással rendelkező orvosok, modern körülmények között látják el Önt, a piaci árakhoz képest sokkal alacsonyabb áron.

Sikerrel alkalmazzák a magyar gyártású remdesivirt

Sikeresen alkalmazzák a kórházakban a koronavírus kezelésére nálunk is gyártott COVID-19 elleni készítményt.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom