Orvosaink

Dr. Gál Viktor

Dr. Gál Viktor

Diploma megszerzésének helye, ideje:

    Semmelweis Orvostudományi Egyetem Budapest, 1999

Szakvizsgák letételének időpontja:

  1. Radiológia, 2016

Munkahelyek és munkakörök időbeli sorrendben:

  1. MTA-TTK Agyi Képalkotó Központ
  2. Semmelweis Orvostudományi Egyetem, MR Kutató Központ
  3. Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Információs Technológiai Kar

Tudományos fokozatok:

  • PhD

Legjelentősebb publikációk:

  1. Meszlényi R, Hermann P, Buza K, Gál V, Vidnyánszky Z Resting State fMRI Functional Connectivity Analysis Using Dynamic Time Warping Frontiers in Neuroscience 11 2017 pp. 75
  2. V. Gál, I. Kóbor, L.R. Kozák, É.M. Bankó, J. Serences and Z. Vidnyánszky "Electrophysiological correlates of learning-induced modulation of visual motion processing in humans" Frontiers in Human Neuroscience 3, 2010, pp. 69.
  3. V.Gál, L.R.Kozák, I.Kóbor, É.M. Bankó, J.Serences & Z. Vidnyánszky "Learning to filter out visual distractors," European Journal of Neuroscience 29, 2009, pp. 1723–1731.
  4. Andics A, Gál V, Vicsi K, Rudas G, Vidnyánszky Z FMRI repetition suppression for voices is modulated by stimulus expectations Neuroimage 69,2013 pp. 277-283

Tudományos érdeklődési kör, speciális profil:

  • Mozgásszervi MR vizsgálatok kiértékelésének algoritmikus támogatása
  • Funkcionális agyi MRI
  • Speciális technológiát igénylő kvantitatív agyi és hasi MR vizsgálatok

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom