Orvosaink

Dr. Tóth Béla

Dr. Tóth Béla

Bemutatkozás

2002-ben végzett a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A szakvizsgához szükséges szakmai gyakorlatot a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján szerezte meg, osztályos gyakorlatát a bőronkológiai osztályon, az immunológián, illetve az általános bőrgyógyászaton töltötte.

Jelenleg is itt dolgozik klinikai orvosként. 2008-ban szakvizsgázott bőr-nemigyógyászatból kiváló eredménnyel.

Az általános bőrgyógyászati ambulancián, bőronkológiai ambulancián, STD ambulancián és kozmetológiai ambulancián rendel. Részt vesz az orvostanhallgatók képzésében, valamint a szakorvosképzésben. Hazai és nemzetközi szakmai kongresszusokon rendszeresen részt vesz, illetve előadásokkal szerepel.

Kapcsolódó szolgáltatások

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom