Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Semmelweis Egészségügyi Kft., melynek 100%-ban a Semmelweis Egyetem a tulajdonosa, az egyetem klinikai hátterét, valamint a klinikákon dolgozó nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező orvosait igénybe véve olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyeket az OEP nem finanszíroz, vagy csak nagyon hosszú várakozási idő után lenne elérhető.

Bemutatkozás

Szolgáltatásainkat az Egyetem klinikáin kialakított rendelőinkben biztosítjuk, az Egyetem jelenlegi és korábbi szakembereinek közreműködésével.

Együttműködünk az Ortopédiai klinika magánellátásban végzett protézis és egyéb végtag műtéti beavatkozásaiban, az I. sz. Női klinika speciális térítés ellenében elérhető műtéti beavatkozásaiban.

Egészségügyi szolgáltatói tevékenységünket érvényes működési engedély és felelősségbiztosítás birtokában végezzük. ÁNTSZ engedély száma: IF-18155-4/2014; biztosítónk az Allianz Biztosító Zrt.

Nem változik a határérték

Nem csökkentették Magyarországon a hipertónia határértékét, továbbra is 140/90 Hgmm feletti értéknél indul a magasvérnyomás-betegség.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom