Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Semmelweis Egészségügyi Kft., melynek a Semmelweis Egyetem a tulajdonosa, az Egyetem szakmai hátterét, valamint a klinikákon dolgozó nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező orvosait igénybe véve elsősorban olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelyeket a magyar állami egészségbiztosítás nem finanszíroz, vagy csak nagyon hosszú várakozási idő után lennének elérhetők.


Bemutatkozás


Szolgáltatásainkat kizárólag a Semmelweis Egyetem klinikáin biztosítjuk.

Legnépszerűbb szolgáltatásaink közé tartoznak többek között a legmagasabb színvonalon végzett általános sebészeti, plasztikai sebészeti, ortopédiai sebészeti, urológiai, szemészeti műtétek, lézeres szemműtétek, lézeres érsebészeti beavatkozások, bőrgyógyászati, kozmetológiai, belgyógyászati, genomikai, érsebészeti, vagy akár széleskörű gyermekgyógyászati vizsgálatok.

Képalkotó diagnosztikai vizsgálatainkat a legmodernebb berendezések segítségével végezzük (UH, CT, MR, PET CT), egyetemi laborunk szinte bármilyen vizsgálat elvégzésére alkalmas.

Mindezek mellet olyan speciális szolgáltatásokat is nyújtunk, mint pl. a testsúlycsökkentő (bariátria) műtétek, gyomorballon beültetések, alvásvizsgálatok, arckorrekciós beavatkozások.

Call center: +36 1 550 7007
Hétfő / Kedd / Szerda / Csütörtök 08:00 – 18:00 
Péntek 08:00 – 16:00

Sikerrel alkalmazzák a magyar gyártású remdesivirt

Sikeresen alkalmazzák a kórházakban a koronavírus kezelésére nálunk is gyártott COVID-19 elleni készítményt.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom