Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Semmelweis Egészségügyi Kft., melynek 100%-ban a Semmelweis Egyetem a tulajdonosa, az egyetem klinikai hátterét, valamint a klinikákon dolgozó nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező orvosait igénybe véve olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyeket a NEAK nem finanszíroz, vagy csak nagyon hosszú várakozási idő után lenne elérhető.

Bemutatkozás

Szolgáltatásainkat az Egyetem klinikáin kialakított rendelőinkben biztosítjuk, az Egyetem jelenlegi és korábbi szakembereinek közreműködésével. A Semmelweis Egészségügyi Kft. a hagyományos ellátások mellett különleges, újszerű kezelésekkel várja a betegeket. Olyan gépek és berendezések állnak rendelkezésre, melyek az orvostudomány legújabb kutatásainak eredményeit is felhasználva nyújtanak gyógyulási lehetőséget.

Szolgáltatásaink közé tartoznak többek között a legmagasabb színvonalon végzett sebészeti, plasztikai sebészeti és ortopédiai műtétek, korszerű lézeres szemműtétek, lézeres érsebészeti beavatkozások, illetve bőrgyógyászati, kozmetológiai és belgyógyászati vizsgálatok. Képalkotó diagnosztikai vizsgálatainkat a legmodernebb berendezések segítségével végezzük (UH, CT, MR). Mindezek mellet olyan speciális szolgáltatásokat is nyújtunk, mint pl. a testsúlycsökkentő (bariátria) műtét, alvásvizsgálat, arckorrekciós beavatkozások.

A szervezet egészére kihat egy szájüregi gócfertőzés

A fogászati gócokból a baktériumok toxinjai szétszóródhatnak a szervezetben, növelve ezzel a műtétek utáni szövődmények, utólagos gyulladások előfordulási gyakoriságát.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom