Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Semmelweis Egészségügyi Kft., melynek a Semmelweis Egyetem a tulajdonosa, az Egyetem szakmai hátterét, valamint a klinikákon dolgozó nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező orvosait igénybe véve elsősorban olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelyeket a magyar állami egészségbiztosítás nem finanszíroz, vagy csak nagyon hosszú várakozási idő után lennének elérhetők.


Bemutatkozás


Szolgáltatásainkat kizárólag a Semmelweis Egyetem klinikáin biztosítjuk.

Legnépszerűbb szolgáltatásaink közé tartoznak többek között a legmagasabb színvonalon végzett általános sebészeti, plasztikai sebészeti, ortopédiai sebészeti, urológiai, szemészeti műtétek, lézeres szemműtétek, lézeres érsebészeti beavatkozások, bőrgyógyászati, kozmetológiai, belgyógyászati, genomikai, érsebészeti, vagy akár széleskörű gyermekgyógyászati vizsgálatok.

Képalkotó diagnosztikai vizsgálatainkat a legmodernebb berendezések segítségével végezzük (UH, CT, MR, PET CT), egyetemi laborunk szinte bármilyen vizsgálat elvégzésére alkalmas.

Mindezek mellet olyan speciális szolgáltatásokat is nyújtunk, mint pl. a testsúlycsökkentő (bariátria) műtétek, gyomorballon beültetések, alvásvizsgálatok, arckorrekciós beavatkozások.

Call center: +36 1 550 7007
Hétfő / Kedd / Szerda / Csütörtök 08:00 – 18:00 
Péntek 08:00 – 16:00

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom