Prosztatarák szűrés - PCA3 genetikai teszt

Prosztatarák szűrés - PCA3 genetikai teszt

A PCA 3 laborvizsgálatot a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikáján lévő PentaCore Laboratóriumban végezzük. A PentaCore Laboratóriumban végzett vizsgálatról részletesebb leírás a www.pentacorelab.hu oldalon található

 Prosztatarák szűrés - PCA3 genetikai teszt

PCA3 - Az első prosztatarák specifikus genetikai teszt egyszerűen, vizeletmintából

A prosztatarák (PCa) a férfiak negyedik leggyakrabban előforduló rosszindulatú elváltozása hazánkban, évente átlagban 2400 új beteget diagnosztizálnak és évente 1400-an halnak meg ebben a betegségben.

A jelenlegi gyakorlat során végzett prosztata-biopsziák kb. 23-30%-ában igazolódik a rákos megbetegedés, ami azt is jelenti, hogy az elvégzett biopsziák közel 70- 77%-a nem igazolja a daganatos megbetegedés meglétét, azaz a beteg "feleslegesen" van kitéve ennek az igen kellemetlen vizsgálatnak.

A GenProbe PROGENSA™ PCA3 teszt egy magas specificitású molekuláris biológiai teszt mely a PCA3 gén pontos mennyiségi meghatározását teszi lehetővé, csupán vizeletmintából.

Rákos elfajulás esetén a prosztatasejtek 60-100x több PCA3 mRNS-t termelnek mint a normál sejtek. A teszt eredménye az ún. PCA3-érték, mely közel 80%-os biztonsággal kizárja, vagy bizonyítja a daganatos megbetegedést.

A PROGENSA™ PCA3 teszt 2009. februárjától elérhető Közép- és Kelet-Európa elsőként és ezidáig egyetlenként a GenProbe Inc. által akreditált PCA3 vizsgálati helyén, a Semmelweis Kft. - PentaCore Laboratóriumában.

Cím és térkép

Cím

Belgyógyászati és Onkológiai Klinika
1083 Budapest Korányi Sándor utca 2/A.

Díjak

Prosztatarák szűrés - PCA3 genetikai teszt

Online előjegyzés - online fizetés Online fizetési opciók

Kérjük válasszon az alábbi szolgáltatások közül, majd töltse ki a személyes adatokat. A rendelés leadását követően felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot az előjegyzés pontosítása érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a csillaggal jelölt (*) mezők kitöltése kötelező!

A kosár üres.
A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft

A Semmelweis Egészségügyi Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát megismertem, és azt elfogadom.

Sikerrel alkalmazzák a magyar gyártású remdesivirt

Sikeresen alkalmazzák a kórházakban a koronavírus kezelésére nálunk is gyártott COVID-19 elleni készítményt.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom