Hírek

Híreink, akcióink

Kéz a kézben séta a szívbeteg gyermekekért!

A BSI egyik legnagyobb futóeseményének programja lesz a „Bajnoki futam”, egy séta a szív apró bajnokaival.

Legyen világbajnoki csapatunk tagja!

A SEMMELWEIS Egészségügyi Szolgáltató Kft, mint a FINA2017 hivatalos partnere, egyben az Úszó- és Vízilabda Világbajnokság egészségügyi szolgáltatásainak szervezője az alábbi kategóriákban keres munkatársakat a rendezvény idejére (2017.07.14 – 2017.08.20.) szakmai csapatába:

Hogyan segíthetünk gyermekeinknek lelki nehézségeik leküzdésében?

Felelős és gondoskodó szülőként gyermekeink betegsége esetén hajlamosak vagyunk azonnal orvoshoz fordulni, hiszen mindennél jobban féltjük őket. Sokszor talán bele sem gondolunk, hogy a testi tüneteket akár komoly lelki válság is okozhatja. Rohanó világunkban talán a meghitt, mély beszélgetések azok, amit a legjobban elhanyagolunk gyermekeinkkel kapcsolatban, amelyek ugyanakkor alapvetően fontosak lennének a problémák gyökerének megértésében.

Látásjavító műtétek a Semmelweis Kft. kínálatában

Kedves Olvasó! Tisztelettel köszöntjük Önt 2017. évi első hírlevelünkkel, melyben sok embert érintő szolgáltatásunkat mutatjuk be.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom