Fontosabb jogszabályok és közzététel

Fontosabb jogszabályok és közzététel

Fontosabb jogszabályok

1997. évi CLIV. törvény - az egészségügyről
2013. évi V. törvény - a Polgári Törvénykönyvről
1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról1

Közzétételi nyilatkozat

Semmelweis Egészségügyi Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1085 Budapest, Üllői u. 26., cégjegyzékszám: 01-09-879749, adószám: 13916974-2-42, képviselője: Kovács Róbert ügyvezető igazgató) kijelenti, hogy nem tartozik az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének a fogyasztók védelmével összefüggő követelményeiről szóló 345/2004. (XII. 22.) Korm. rendelet hatálya alá, így közzétételi nyilatkozat tételére nem köteles.

 

Utolsó frissítés: 2017. november 09.

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom