Kapcsolat

Semmelweis Egészségügyi Kft.

A Semmelweis Egészségügyi Kft. által nyújtott szolgáltatások mindegyikét az egyetemi klinikákon végezzük, biztosítva ezzel, hogy minden esetben az adott betegség elismert szakorvosa foglalkozzon Betegeinkkel.

Az ellátás legmagasabb színvonalát a helyszínen rendelkezésre álló korszerű műszerek, eszközök is garantálják. Ezért kérjük, hogy honlapunkon és/vagy telefonos időpont egyeztetés alkalmával győződjön meg az Önt érintő ellátás helyszínéről, amely a Semmelweis Egyetem méretéből adódóan klinikánként eltérő lehet.

Központi előjegyzés

Hétfő – Csütörtök: 08:00 – 18:00
Péntek: 08:00 – 16:00

+36 1 550 7007

info@semmelweispremium.hu

Ha Önnek kényelmesebb kérjen időpontot online a lenti adatlap kitöltésével!

Amennyiben az egyeztetett időpont mégsem megfelelő és a vizsgálatra nem tud elmenni, úgy kérjük segítse munkánkat azzal, hogy erről előre értesít minket a fenti telefonszámon!

Kapcsolatfelvétel az előjegyzéshez

Kérjük válasszon az alábbi szolgáltatások közül, majd töltse ki a személyes adatokat. A rendelés leadását követően felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot az előjegyzés pontosítása érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a csillaggal jelölt (*) mezők kitöltése kötelező!

Feliratkozás a hírlevélre A Semmelweis Egészségügyi Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát megismertem, és azt elfogadom.

Semmelweis Premium Mozgásszervi Daganatsebészet

Ha Önnél vagy családtagjánál jó-, vagy rosszindulatú csont- vagy lágyrésztumort diagnosztizáltak, vagy még kivizsgálás előtt áll, az idő kulcsfontosságú!

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom