Kapcsolat

Semmelweis Egészségügyi Kft.

A Semmelweis Egészségügyi Kft. által nyújtott szolgáltatások mindegyikét az egyetemi klinikákon végezzük, biztosítva ezzel, hogy minden esetben az adott betegség elismert szakorvosa foglalkozzon Betegeinkkel.

Az ellátás legmagasabb színvonalát a helyszínen rendelkezésre álló korszerű műszerek, eszközök is garantálják. Ezért kérjük, hogy honlapunkon és/vagy telefonos időpont egyeztetés alkalmával győződjön meg az Önt érintő ellátás helyszínéről, amely a Semmelweis Egyetem méretéből adódóan klinikánként eltérő lehet.

Központi előjegyzés

Hétfő - Péntek: 08:00 - 18:00

(+36 20) 663 2666

info@semmelweiskft.hu

Ha Önnek kényelmesebb kérjen időpontot online a lenti adatlap kitöltésével!

Amennyiben az egyeztetett időpont mégsem megfelelő és a vizsgálatra nem tud elmenni, úgy kérjük segítse munkánkat azzal, hogy erről előre értesít minket a fenti telefonszámon!

Semmelweis Egészségügyi Kft.

Telefon:(+36 1) 327 0452

E-mail:info@semmelweiskft.hu

Online előjegyzés

Kérjük válasszon az alábbi szolgáltatások közül, majd töltse ki a személyes adatokat. A rendszer automatikusan kalkulálja a kapcsolódó költségeket. A rendelés leadását követően felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot az előjegyzés pontosítása érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a csillaggal jelölt (*) mezők kitöltése kötelező!

A Semmelweis Egészségügyi Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát megismertem, és azt elfogadom.

Speciális eszköz segíti a csecsemők gyógyulását

Diagnosztikai és terápiás beavatkozásokra is alkalmas speciális eszközzel bővült Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika Gasztroenterológiai és Hepatológiai Osztálya.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom