Kapcsolat

Semmelweis Egészségügyi Kft.

A Semmelweis Egészségügyi Kft. által nyújtott szolgáltatások mindegyikét az egyetemi klinikákon végezzük, biztosítva ezzel, hogy minden esetben az adott betegség elismert szakorvosa foglalkozzon Betegeinkkel.

Az ellátás legmagasabb színvonalát a helyszínen rendelkezésre álló korszerű műszerek, eszközök is garantálják. Ezért kérjük, hogy honlapunkon és/vagy telefonos időpont egyeztetés alkalmával győződjön meg az Önt érintő ellátás helyszínéről, amely a Semmelweis Egyetem méretéből adódóan klinikánként eltérő lehet.

Központi előjegyzés

Hétfő – Csütörtök: 08:00 – 18:00
Péntek: 08:00 – 16:00

(+36 20) 663 2666

info@semmelweiskft.hu

Ha Önnek kényelmesebb kérjen időpontot online a lenti adatlap kitöltésével!

Amennyiben az egyeztetett időpont mégsem megfelelő és a vizsgálatra nem tud elmenni, úgy kérjük segítse munkánkat azzal, hogy erről előre értesít minket a fenti telefonszámon!

Kapcsolatfelvétel az előjegyzéshez

Kérjük válasszon az alábbi szolgáltatások közül, majd töltse ki a személyes adatokat. A rendelés leadását követően felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot az előjegyzés pontosítása érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a csillaggal jelölt (*) mezők kitöltése kötelező!

A Semmelweis Egészségügyi Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát megismertem, és azt elfogadom.

Krízishez vezethet az életközépi válság

Nem mindenkit keserít el az életút nagyjából felénél készített mérleg, de ha igen, gyógyír lehet az élet értelmének meglelése.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom