Kapcsolat

Semmelweis Egészségügyi Kft.

A Semmelweis Egészségügyi Kft. által nyújtott szolgáltatások mindegyikét az egyetemi klinikákon végezzük, biztosítva ezzel, hogy minden esetben az adott betegség elismert szakorvosa foglalkozzon Betegeinkkel.

Az ellátás legmagasabb színvonalát a helyszínen rendelkezésre álló korszerű műszerek, eszközök is garantálják. Ezért kérjük, hogy honlapunkon és/vagy telefonos időpont egyeztetés alkalmával győződjön meg az Önt érintő ellátás helyszínéről, amely a Semmelweis Egyetem méretéből adódóan klinikánként eltérő lehet.

Központi előjegyzés

Hétfőtől-péntekig: 8:00-19:00,

(+36 20) 663 2666

info@semmelweiskft.hu

Ha Önnek kényelmesebb kérjen időpontot online a lenti adatlap kitöltésével!

Amennyiben az egyeztetett időpont mégsem megfelelő és a vizsgálatra nem tud elmenni, úgy kérjük segítse munkánkat azzal, hogy erről előre értesít minket a fenti telefonszámon!

Semmelweis Egészségügyi Kft.

Telefon:(+36 1) 327 0452

E-mail:info@semmelweiskft.hu

Online előjegyzés

Kérjük válasszon az alábbi szolgáltatások közül, majd töltse ki a személyes adatokat. A rendszer automatikusan kalkulálja a kapcsolódó költségeket. A megrendelés folyamatáról bővebben itt olvashat.

Felhívjuk figyelmét, hogy a csillaggal jelölt (*) mezők kitöltése kötelező!

Feliratkozás a hírlevélre Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása

10 étel a szívinfarktus és a demencia ellen

Az esszenciális, többszörösen telítetlen zsírsavak, az omega-3 és az omega-6 megfelelő aránya elengedhetetlen a szervezet optimális működéséhez, többek között a szív és az agy teljes védelméhez.

Semmelweis Kft. a 17. FINA Világbajnokságon – videók

A 17. FINA Világbajnokság orvosi biztosítását a Semmelweis Egészségügyi Kft. látta el. Tekintse meg az interjúkat az orvosi ellátást biztosító szakemberekkel!

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom