Sikeres Gyermek- és ifjúságpszichiátriai kezelések a Semmelweis Egészségügyi Kft.-nél

Sikeres Gyermek- és ifjúságpszichiátriai kezelések a Semmelweis Egészségügyi Kft.-nél

A Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján a Kft. szervezésében vehetők igénybe a gyermek- és serdülőpszichiátriai tanácsadások különféle formái.

gyermekpszichiátria

Szakambulanciánkon olyan gyermekek kivizsgálását és kezelését vállaljuk, akiknek magatartása, viselkedése, hangulati és érzelmi élete megváltozott vagy tartósan eltér a szokványostól. A terápiák során igyekszünk a lehető legtöbb elfogadást, megértést nyújtani, így a gyermek önbizalmat nyer, nyitottá, motiválttá válik a terápiára.

Amennyiben családtagjai, vagy ismerősei körében hasonló kezelésre volna szükség, kérjük keressen minket bizalommal! A kezelésről szóló bővebb információkat ITT találja.

Kérdésével bátran keressen minket telefonon: +36 1 550 7007, vagy írjon nekünk az alábbi e-mail címre: info@semmelweispremium.hu.

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom