Orvosaink

Dr. Kiss Norbert

Dr. Kiss Norbert

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett tanulmányaim alatt 1-1 hónap gyakorlatot töltöttem Bécsben, Bolognában és Firenzében.

A diploma megszerzését követően 2016-ban a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán helyezkedtem el, ahol PhD tudományos fokozatot, majd bőrgyógyászat szakvizsgát szereztem kiválóan megfelelt eredménnyel, 2021-ben egyetemi tanársegédi kinevezést kaptam.

Számos előadást tartottam hazai és külföldi bőrgyógyászati kongresszusokon, köztük a Magyar Dermatológiai Társulat, az Európai Bőrgyógyászati és Venerológiai Akadémia (EADV), az Európai Kutató Bőrgyógyász Társaság (ESDR) és az Európai Referencia Hálózat (ERN-Skin) rendezvényein.

Több ösztöndíjas külföldi bőrgyógyászati tanulmányúton vettem részt, a Trieszti Bőrklinikán, a Sapienza Egyetem Bőrklinikáján Rómában, valamint trópusi bőrbetegségeket tanulmányoztam Manilában, a Fülöp-szigeteken.

2018 óta négy alkalommal nyertem Új Nemzeti Kiválóság Program kutatói ösztöndíjat. 2020-ban elnyertem az Európai Bőrgyógyászati és Venerológiai Akadémia Michael Hornstein Memorial Scholarship díját, 2021-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Kari Kiválósági Merit díját. Több mint 60 tudományos közleményt publikáltam, többségüket rangos nemzetközi folyóiratokban.

Fő tudományos kutatási területeim a bőrdaganatok, a gyulladásos bőrbetegségek és a ritka, bőrtünetekkel járó kórképek. Rendszeresen tartok gyakorlatokat és előadásokat orvostanhallgatóknak magyar és angol nyelven.

Bőrgyógyász szakorvosi munkám során komplex szemlélettel, nagy alapossággal derítem fel a különböző bőrtünetek hátterét, figyelmet fordítva a belgyógyászati és egyéb társbetegségekre is. A hozzám forduló pácienseket maximális odafigyeléssel, a legkorszerűbb ismeretek, legújabb tudományos eredmények alapján látom el, nagy hangsúlyt fektetek a személyre szabott, biztonságos, fájdalommentes és hatékony kezelésre.
Bőronkológiai rendelésen szerzett tapasztalataim alapján rendkívül fontosnak tartom a legalább évente történő bőrgyógyászati szűrővizsgálatot, mely akár életmentő is lehet.

Gyakorlott vagyok a felnőtt- és gyermekkori bőrbetegségek széles spektruma mellett a szexuális úton terjedő fertőzések kivizsgálásában és ellátásában is. Az országos bőrgyógyászati centrumban végzett klinikai munkám során széleskörű tapasztalatot szereztem a sürgős és a hosszú ideje fennálló bőrtünetek kezelésében egyaránt.


Kapcsolódó szolgáltatások

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom