Orvosaink

Dr. Róbert Lili

Dr. Róbert Lili

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2017-ben summa cum laude. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgozom. 2022-ben szakvizsgáztam bőrgyógyászatból kiválóan megfelelt eredménnyel.

Rendszeresen veszek részt hazai és külföldi továbbképzéseken, tagja vagyok a magyar (MDT) és az európai bőrgyógyásztársaságnak (EADV). Tudományos cikkeim hazai és külföldi szaklapokban jelentek meg.

Mindennapi munkám során elsősorban általános bőrgyógyászati kórképekkel, nemigyógyászattal és onkodermatológiával foglalkozom. A gyógyítás során fontosnak tartom az alapos kivizsgálást, a legmodernebb kezelések terén való jártasságot és az empatikus légkört. A szakmai szempontok megtartása mellett igyekszem megtalálni a bizonyítottan hatékony (evidence-based) kezelések közül az adott páciens számára legmegfelelőbb megoldást.


Kapcsolódó szolgáltatások

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom