Neurológia

Neurológia

A neurológia, vagyis az ideggyógyászat a központi és a perifériás idegrendszer szervi betegségeivel foglalkozik. A szakterülethez tartozik az agy, a gerincvelő, a környéki idegek és a hozzájuk tartozó ideg-izom átmenet betegségeinek vizsgálata és kezelése.

Sokan nem is gondolnák, hogy ha nem akar múlni a fejfájásuk, lehet, hogy neurológust kell felkeresniük, pedig gyakran így van. Az idegrendszeri eredetű problémák tünetei néha mindennaposnak tűnnek, nem is jut eszünkbe orvoshoz fordulni velük, máskor viszont mindenki számára szembetűnők.

Gondoljunk csak az epilepszia betegségre, vagy a fejfájásra, szédülésre, eszméletvesztésekre, alvászavarokra, látászavarokra, emlékezetzavarokra, zsibbadásokra, de a Parikonson-kór és az epilepszia kezelése is a neurológia területéhez tartozik. Az idegrendszert érintő problémák gyakran összefüggenek más szervrendszerek károsodásával is. Ilyenkor a betegségek kezelésében a neurológusok szorosan együttműködnek más szakorvosokkal, fizioterapeutákkal és gyógytornászokkal is. A pontos diagnózis felállítását számos invazív és nem-invazív vizsgálómódszer segíti.

Kapcsolódó orvosok

Dr. Grosz Zoltán

Diploma megszerzésének helye, ideje:     Debreceni Orvostudományi Egyetem 2001 Szakvizsgák... Részletek

Dr. Kovács Tibor

Diploma megszerzésének helye, ideje: Szegedi Tudományegyetem, 1992 Szakvizsgák letételének... Részletek

Cím és térkép

Cím

Neurológiai Klinika
1083 Budapest, Balassa J. u. 6.

Cím

Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézete
1082 Budapest, Üllői út 78/B.

Díjak

Ambuláns vizsgálatok

 • Professzori vizsgálat
  40.000 Ft
 • Professzori kontrollvizsgálat
  30.000 Ft
 • Szakorvosi vizsgálat
  28.000 Ft
 • Szakorvosi kontrollvizsgálat
  22.000 Ft
 • Másodlagos szakorvosi vélemény
  50.000 Ft

Online előjegyzés - online fizetés Online fizetési opciók

Kérjük válasszon az alábbi szolgáltatások közül, majd töltse ki a személyes adatokat. A rendelés leadását követően felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot az előjegyzés pontosítása érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a csillaggal jelölt (*) mezők kitöltése kötelező!

A kosár üres.
A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft

A Semmelweis Egészségügyi Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát megismertem, és azt elfogadom.

Első hazai bariátriai kongresszus

Az első hazai, bariátriai rendezvénnyel a szervezők egy olyan folyamatot kívánnak elindítani, mely a bariátriai sebészet bemutatkozásától a nemzeti protokollok megfogalmazásáig átívelően segíti ennek a külön szakterületnek a szélesebb elfogadtatását.

A bariátriai ellátás lehetőségei a Több mint TestŐr című műsorban

Tekintse meg az ügyvezetőnkkel készült riportot a TV2 Több mint TestŐr című műsorában, ahol a bariátriai műtéti eljárásokról, és a kórházi tartózkodásról beszél a Semmelweis klinikán.

Top
Ez a weboldal sütiket használ.
Az európai uniós jogszabályok értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy módosítsa adatvédelmi beállításait!
OKTovább olvasom